eTiQa 4U


klik pada rajah untuk paparan yang lebih jelas
1. PELAN  MESRA- Skim Simpanan + Perlindungan
DENGAN HANYA RM120.00 anda boleh memperolehi KAD KESIHATAN (TAKAFUL MEDIC-SAVE RIDER) serta Skim Simpanan Dan Perlindungan untuk melindungi pendapatan anda.
Menariknya dalam pelan ini walau pun Perlindungan Asas akan diberi apabila Musibah berlaku atau Simpanan akan diperolehi sehingga tempoh matang, peserta masih boleh mengeluarkan wang tunai pada tahun yang KEEMPAT dengan kadar 80 % untuk kegunaan yang mungkin terdesak. Dan ini adalah duit ANDA! yang mana tiada sebarang interest dikenakan.
Tidak seperti KONSEP INSURANS KOVENSIONAL yang menawarkan LOAN pada pesertanya pada tahun yang tertentu, serta mengenakan interest untuk pembayaran balik. INI LAH RIBA YANG DILARANG DALAM ISLAM!!!!!!2. PELAN PRIMA- Skim Simpanan + Perlindungan + Bonus

NIKMATI BONUS WANG TUNAI 10% Dari jumlah PERLINDUNGAN ASAS TAKAFUL ANDA
DIJAMIN!!

BESERTA PERLINDUNGAN PENDAPATAN BERTERUSAN SEPANJANG TEMPOH PENYERTAAN.

  • Pernakah anda mendengar tentang SKIM TAKAFUL yang membayar anda ketika masih sihat?
  • Pernakah anda mendenagar tentang SKIM TAKAFUL yang mana walau anda tidak ditimpa apa apa musibah, anda tetap akan mendapat menikmati WANG DARI JUMLAH PERLINDUNGAN ASAS TAKAFUL anda?
Ya… selalunya Skim Insurans @ Takaful Hanya menyediakan satu jumlah wang ringgit SEANDAINYA anda ditimpa musibah seperti SAKIT PENYAKIT ATAU KEMALANGAN YANG MENGAKIBATKAN KEMASUKAN HOSPITAL, HILANG NYAWA ATAU HILANG UPAYA KEKAL….
TETAPI TIDAK DENGAN SKIM SIMPANAN DAN PERLINDUNGAN BIJAK
PELAN ETIQA TAKAFUL PRIMA

  • Pelan Simpanan Takaful PRIMA ini bukan sahaja menawarkan DANA KEWANGAN untuk meringankan bebanan kewangan para peserta jika berlaku musibah tidak dijangka
  • MALAH sebagai peserta anda juga dapat menikmati WANG TUNAI dari jumlah PERLINDUNGAN ASAS TAKAFUL anda sebanyak 10% secara BERKALA SETIAP 3 TAHUN SEKALI sepanjang tempoh penyertaan walau anda TIDAK DITIMPA MUSIBAH…..
Dan ia adalah DIJAMIN!!
Pelan ini juga boleh disertakan dengan KAD PERUBATAN yang dikenali dengan nama TAKAFULMEDIC-SAVE RIDER.

C) PELAN SARJANA - Skim Simpanan Pendidikan + Perlindungan

PELAN ETIQA TAKAFUL SARJANA bukan sahaja Skim Simpanan Pelajaran, malahan ia juga melindungi Si Pembayar iaitu IBU atau BAPA dari musibah yang berlaku.

  • Jika berlaku keadaan yang sedemikian, Si BAPA atau IBU yang membayar, Meninggal Dunia atau Hilang Upaya, duit yang sepatutnya dimasukkan setiap bulan tidak perlu dilakukan lagi oleh ahli keluarga terdekat kerana ianya telah DILUNASKAN oleh Pihak ETIQA TAKAFUL sehingga anak mencapai umur 18-24 tahun.
  • Selain dari itu Pelan ini juga memberi ANUGERAH KECEMERLANGAN AKEDEMIK untuk anak yang menduduki peperksaan :
  1. UPSR 5A akan memperolehi -RM500.00
  2. PMR 8A akan memperolehi -RM750.00
  3. SPM 8A akan memperolehi -RM1000.00 dan
  4. STPM 5 A akan memperolehi -RM1000.00
Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai salah satu dalam Pelan ETIQA TAKAFUL ini bolehlah menghubungi

AMIN
017-9718648